Praktiskt

Huvudlokalen för barnledarkonferensen är Filadelfiakyrkan Rörstrand i Stockholm. För våra seminarier använder vi även andra kyrkor i stan. Du väljer dina två seminarier i samband med din anmälan.

Priset för konferensen är 500 kr. Den 1 januari respektive 16 januari höjer vi avgiften med 100 kr, och sista anmälningsdag är 20 januari. Deltagare under 20 år samt pensionärer får 100 kr rabatt.
I konferensavgiften ingår möten, seminarier, kvällsfika fredag samt fm-fika, lunch, em-fika och kvällsfika på lördagen. Du kan antingen anmäla dig som enskild och betala via bankgiro, eller som grupp och få en faktura till din hemförsamling.
Vi vill rekommendera möjligheten att komma med hela ditt ledarteam till konferensen!

Din anmälan är bindande om du inte avregistrerar dig före 31 december. Återbetalning görs endast vid sjukdom, och då mot sjukintyg från allmän vårdinrättning; vi behåller dock 200 kr i administrationsavgift. Enklast för oss är om du i stället kan överlåta platsen till någon annan.

Logi ordnar du själv. Vi har även sammanställt en förteckning över hotell där vi fått förmånliga priser inför konferensen (uppge aktuell kod när du bokar!). Flera kyrkor i och utanför stan kan erbjuda enkel golvlogi, och om du är intresserad av detta ber vi dig att kontakta lämplig kyrka och fråga.

Vill du hjälpa till att göra Barnledarkonferensen 2017 till en fantastisk konferens? I så fall får du gärna anmäla dig som volontär! Markera i din anmälan vad du i så fall kan tänka dig att bidra med: servering, mötesvärd, workshopvärd eller värd vid infodisken (det går bra att kryssa för flera alternativ). Observera att det i slutändan är konferensledningen som avgör både vilka som blir volontärer och hur behoven ser ut.

Under konferensen finns ett lekrum i Filadelfiakyrkan där du kan vara tillsammans med ditt barn.
Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda några organiserade barnaktiviteter – den här helgen är det ledarna som står i fokus.
Om du har någon fråga med anledning av konferensen kan du höra av dig till barnledarkonferensen@konferenspasset.se